Gradska Radionica

FreZURA: Branko Bratković - O crtanju

FreeZURA Branko

Pozivamo vas na otvoreno predavanje Branka Bratkovića o crtanju u sklopu likovne radionice izrade murala. Predavanje će se održati u Gradskoj radionici u utorak, 19. ožujka s početkom u 17 sati, te je otvoreno za sve zainteresirane. Branko Bratković po struci je arhitekt, a bavi se i drugim oblicima likovnog izražavanja. Grafički je uređivao više časopisa, ilustrirao je i oblikovao niz knjiga i brošura, izradio je niz opisnih geografskih karata „ptičji pogled“, plakata, prospekata i logotipova.

Suosnivač je Gradske Radionice i sudjelovao je i sam izradio veliki broj zidnih slikarija raznih vrsta. Izrađuje skulpture od žičane mreže, koje naziva 3D crtežima, u zadnje vrijeme najradije djelje magične palice, uglavnom od maslinovog drveta. Smatra da je samospoznaja najvažniji čovjekov zadatak i interdisciplinarni studij mu je osnovna djelatnost.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca. Organizacija predavanja sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Vrijednost projekta je 507.562,24 kuna, od čega je 431.427,90 kuna sufinancirano sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

 Logo Grad Pula